Glöm nu inte att gå in och kommentera recepten du testat.....det betyder mycket för mig om du gör det!!

Då kan jag förbättra och du ger andra användare tips!!

tisdag 25 maj 2010

Rabarber chutney.....

500 g rabarber
2 rödlökar
1 dl russin (kan uteslutas)
½ dl vitvinsvinäger
½ dl vatten
2 dl råsocker
1 tsk malen kryddpeppar
1 tsk malen kanel
1 krm chilipeppar
2 tsk salt

Skär rabarbern grovt, ca 1 cm bitar. Skala och hacka löken.
Blanda alla ingredienser i en kastrull. låt koka på svag värme utan lock tills massan tjocknat, ca 40 min.
Ös upp chutneyn i varma rena burkar och sätt genast på locket. förvara chutnyn svalt, den är färdig att äta efter ca 1 vecka.

Chutney är väldigt gott till grillat. Till fläskkött och att ha i grytor, wok eller i en sås

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar